Categorii
Cautare in blog
Archives

www.pisica.ro

Din anul 2000, Profimedia vine în întâmpinarea iubitorilor de animale de companie, făcându-le viața mai frumoasă prin intermediul revistelor pe care le editează.

Astfel, ”Pisica”, ”Dog Magazin”, ”Aquarium&Terrarium” și ”Calul Meu” oferă cititorilor informații noi și interesante despre cele mai îndrăgite animale de companie!

Pentru că prezentăm subiecte esențiale, oferind soluții cu aplicabilitate imediată la problemele pe care crescătorii și proprietarii de animale le au în viața de zi cu zi, numărul cititorilor noștri este în continuă creștere.

Revista are un tiraj mediu lunar între 12.000 şi 15.000 de exemplare, este distribuită la toate chioşcurile de presă, în rețeaua modernă și la toate petshopurile din ţară;

Se adresează în special unui public sensibil, feminin, format din iubitori de animale care, în România, deţin peste 800.000 de pisici de companie;

În fiecare număr, revista prezintă articole de fond despre nutriţia corectă a pisicii; sfaturi utile despre îngrijire și expoziţii feline din ţară.

Cititorii revistei Pisica au 84 de pagini cu articole deosebit de interesante despre cum trebuie hrănită și îngrijită corect o pisică sau care sunt trucurile unei plimbări reușite alături de cea mai iubită dintre feline, și, în fiecare număr, cele mai noi și mai esențiale informații și sfaturi despre cum să trăiască fericiți alături de pisicile lor.

Misiunea noastră este să-i învățăm pe posesorii de animale de companie să trăiască fericiți alături de acestea!

(sursa “Pisica”)

Top! Viata Foto 2005 - 2013
Social Links:
FB VIATAFOTO
FB PETFOTO
TWITTER