Categorii
Cautare in blog
Archives

Despre noi

Viata unei fotografii dainuie cat fotografia unei vieti…

Doi parteneri de viata, multe aparate foto vechi si noi, doua pasiuni un tel comun, doua mosteniri de familie si nenumarate cadre necunoscute intrepatrunse creaza o lume ce devine cunoscuta prin firul vietii si al fotografiei.

Fotografia a fost tot timpul prezenta in viata noastra. Am fost mici, am fost surprinsi razand in fata camerei foto, apoi am trecut in spatele ei sa experimentam. Cu trecerea anilor, joaca s-a transformat in pasiune, apoi viziunea noastra fotografica s-a transformat intr-una profesionista.

In joaca noastra sincera si dezinvolta am pus pasiune si dedicatie pentru a surprinde acel ceva ce merita pastrat si la care te intorci cu placere pentru a retrai momente fericite.  Acum, dupa multi ani, ne bucuram la fel ca la inceput de magia actului fotografic.

Credem ca lumea este frumoasa si trebuie doar sa fii atent pentru a descoperi momentele deosebite, sa simti lumina si culorile care le dezvaluie.

Suntem interesati de domenii si tematici variate si realizam fotografii comerciale, fotografii de familie sau reportaje in natura.

Insa dragostea pentru copii si animale ne-a indemnat sa dezvoltam mai mult doua proiecte: fotografia animalelor de companie; si “primul an de viata’’ o documentare fotografica sensibila si plina de gingasie, in care se regaseste familia in jurul copilasului, din burtica  pana la varsta de un anisor, iar povestea poate continua….

Daca ai nevoie de fotografii comerciale, fotografii de eveniment sau vrei sa creezi un album pentru bebelusul tau, ori sa surprinzi animalul tau de companie in ipostaze cat mai dragute, contacteaza-ne.

Top! Viata Foto 2005 - 2013
Social Links:
FB VIATAFOTO
FB PETFOTO
TWITTER